Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Pčinja petardom potopila Brzi Brod

U subotnjim utakmicama 26. kola Srpske lige “Istok” izdvojio se je rezultat u Trgovištu. Tamo je domaća Pčinja petardirala goste iz predgrađa Niša.

Pcinja - Brzi Brod

FK Pčinja – OFK Brzi Brod 5:2
Najbolji pojedinac ovog susreta svakako je desetka domaćih. Nikola Mitić je tri puta zatresao mrežu gostiju i tako stigao do het-trika. Nakon početnog ispitivanja snaga u 20. minutu krenuo je napad domaćih po levoj strani. Lopta je stigla do Mitića na nekih dvadesetpet metara od gola koji je snažnim udarcem po zemlji matirao golmana gostiju Komljenca.
Samo dva minuta kasnije, gosti gube loptu na svojoj polovini. Ona stiže do igrača domaćih Spasića koji petom maestralno upošljava Mitića. Ovaj izlazi sam ispred golmana gostiju i još jednom upisuje svoje ime na semaforu.
U 45. minutu gosti smanjuju vodjstvo ekipe Pčinje. Nakon kornera sa desne strane, najbolje se je snašao u šesnaestercu Nenad Cvetanović i to je 2:1.
U drugom poluvremenu domaći igrači nastavljaju sa napadima. To im se isplatilo u 53. minutu kada još jednom Mitić nakon odličnog udarca sa ivice kaznenog prostora matira nemoćnog Komljenca za 3:1.
U 60. minutu još jedan igrač ekipa iz Trgovišta koji je u odličnoj formi, Nikola Z. Arsić, ostaje sam na pet metara od gola Brzobrodjana. Glavom šalje loptu u mrežu za 4:1.
Peti gol za domaće postiže Davor Stojilković sa bele tačke u 77. minutu. Konačan rezultat postavlja Igor Kostadinović lepim udarcem glavom u 86. minutu kojim smanjuje prednost fudbalera iz Trgovišta na 5:2.
Rezultati ostalih utakmica:
GFK Dubočica – Timočanin 2:1
Meševo – GFK Jagodina 3:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok