Search
Close this search box.
Omladinac i Borac
VREME ČITANJA: 1 min

OFK Vršac preko Šajkaša ka tituli?

Predstojećeg vikenda igra se 26. kolo Srpske lige “Vojvodina”. OFK Vršac preko Šajkaša želi prema tituli koja je veoma blizu. Meč između Borca iz Šajkaša i OFK Vršca igra se u nedelju od 17. časova.
U nedelju igra i Borac iz Sakula, koji će na svom terenu dočekati Tekstilac iz Odžaka. Ostali mečevi se igraju u subotu od 17. časova. Derbi začelja se igra u Bačkoj Palanci gde OFK Stari Grad čeka Radnički iz Zrenjanina. Domaćini žele pobedu da traže slamku spasa, dok bi bodovi gostima mnogo značili za beg iz crvene zone. Dve veoma bitne utakmice takođe za opstanak su Hajduk – Prvi maj, gde domaćini imaju imperativ pobede, Jedinstvo (SP) – Feniks 1995 i Dinamo 1945 – Tisa gde domaćini takođe moraju do pobede. Već prežaljena OFK Kikinda dočekuje somborski Radnički. U utakmici ekipa koje će mirno igrati do kraja šampionata igraju OFK Bečej – Omladinac (NP).
Pratite sve rezultate SL “Vojvodina” OVDE. Na našem portalu možete pratiti i rezultate uživo, tabele kao i parove sledećeg kola za sve Srpske lige.  

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

OFK Vršac preko Šajkaša ka tituli?

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina