Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 26. kola Srpske lige “Istok”

Najava 26. kola Srpske lige “Istok” sledi u nastavku. Iako je pitanje šampiona skoro završeno, čini se da do poslednjeg kola nećemo znati putnike u niži rang takmičenja.
Meševo – GFK Jagodina
Težak zadatak očekuje fudbalere Meševa. U ovom kolu imaju nameru da dodju do sva tri boda. U goste im dolazi GFK Jagodina. Nakon dva poraza u nizu Jagodinci će sigurno želeti da prekinu taj niz protiv tima koji je u grčevitoj borbi za opstanak.
GFK Dubočica – Timočanin
U duelu timova koji se nalaze u sredini tabele pobednika je skoro nemoguće predvideti. Leskovčani igraju veoma promenljivo u poslednjih nekoliko kola. Fudbaleri iz Knjaževca su nakon četiri meča bez pobede tek u poslednjem kolu uspeli da stignu do pobede protiv Popovčana.
Budućnost – Jedinstvo
Sve nade Popovčana da mogu do titule su svedene na domen teorije nakon kiksa u prošlom kolu i sigurno će ići na pobedu protiv Jedinstva kako bi i matematički ostali u trci za naslov šampiona.
Pčinja – OFK Brzi Brod
Veoma interesantno biće u Trgovištu gde se sastaju timovi koji još uvek nisu prebrinuli sve brige kada je opstanak u pitanju i koje deli samo jedan bod na tabeli. Oba tima će ići na pobedu u ovom susretu i to je ono što nam garantuje dobar fudbal na terenu Pčinje.
Trajal – Vlasina
Lider na tabeli dočekuje na svom terenu u Kruševcu Vlasinu iz Vlasotinca. Gost osokoljen pobedom u prošlom kolu nema šta da izgubi u duelu sa najkvalitetnijim timom u ligi. Ukoliko pobede Vlasinu fudbaleri Trajala će staviti jednu ruku na pehar šampiona Srpske lige “Istok”.
Radnički S – Sloga Leskovac
Fudbaleri Radničkog ne bi trebalo da imaju problema da dodju do tri boda na svom terenu protiv odavno prežaljene Sloge i sve osim pobede Radničkog na stadionu “Bojača” bilo bi veliko iznenadjenje.
Hajduk Veljko – Radnički Pirot
Još jedan interesantan duel u najavi odigraće u Negotinu fudbaleri Hajduk Veljka i Pirotskog Radničkog. Negotinci se nalaze u žestokoj borbi da sačuvaju status Srpskoligaša. Na noge im dolazi zahuktali Radnički koji je vezao dve pobede zaredom. Oni su postigli čak četrnaest golova i sigurno će imati šta da kažu na zelenom tepihu u Negotinu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok