Search
Close this search box.
Miloš Kapur
VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Kapur najbolji igrač 25. kola u “Vojvodini”

Fudbaleri Omladinca su u 25. kolu savladali ekipu Hajduka sa 3:0. Dva gola na ovom meču postigao je Miloš Kapur. Posle njegove sjajne igre nominovan je za igrača kola, a pratioci našeg instagram naloga su ga izabrali za najboljeg igrača kola. Pored toga je, naravno, i u idealnih jedanaest.
Miloš Kapur
Tim kola
“Pre svega bih se zahvalio na pozivu! Odlično je što se uz pomoć vas skreće pažnja i na niže lige gde svakako ima puno interesantnih i ambicioznih igrača. Takodje, kao igrač kola želim da se zahvalim svima koji su me nominovali za najboljeg. Naravno i pratiocima koji su glasali za mene. Ovo mi mnogo znači i biće pravi motiv za dallji rad” – kaže Miloš Kapur”.
Miloš Kapur
Miloš Kapur
Miloš Kapur se u nekoliko rečenica predstavio čitaocima našeg Portala
“Rodjen sam 2001. godine u Beogradu. Igram na poziciji veznog-centralnog beka. Prvi koraci na terenu su bili u BSK-u iz Batajnice, da bih kasnije otišao u Grafičar. Tamo sam se zadržao godinu dana. Potom sam otisao u omladince IMT-a, a posle toga prelazim u Ušće gde i igram svoje prve seniorske utakmice. Nakon dve polusezone odlazim u Omladinac iz Novih Banovaca.
To se dogodilo u proteklom zimskom prelaznom roku.Upoznao sam odlične igrače, a imam i odlične uslove za napredak što je još jedna stepenica na mom putu. U Banovce sam došao kao vezni igrač, ali sam se usled neočekivanih dešavanja vratio na štopera u proteklih nekoliko kola” – dodao je Kapur.
Ekipa Omladinca se trenutno nalazi na devetom mestu sa 36 bodova. Može da igra mirno u samoj završnici prvenstva.
“Omladinac je ostvario dobre rezultate u prvom delu sezone, očekivanja su bila da će se tako i nastaviti, ali usledila je nešto slabija serija rezultata. Protiv Hajduka smo konačno došli do pobede. Agresivno smo odigrali utakmicu i nismo dozvolili protivniku da diše. Osveženje koje je svojim dolaskom uneo mladi i perspektivan trener Andrija Poljak i energije koju smo imali dovelo je do toga da se izdignemo i da motivisani zatvorimo sezonu” – Završio je Miloš Kapur”
Miloš Kapur
Miloš Kapur

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Kapur najbolji igrač 25. kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina