Search
Close this search box.
Siguran korak lidera ka Prvoj ligi
VREME ČITANJA: 2 min

Sigurna pobeda lidera

Sigurna pobeda lidera. Radnički NB je opravdao ulogu favorita i sa 3:0 savladao ekipu Zvezdare. Posle par propuštenih prilika domaći dolaze u vodjstvo u 20.minutu.Ahmetović je šutirao iskosa sa desne strane, iznenadio golmana Djokića za vodjstvo od 1:0.
Sigurna pobeda lidera u 24. kolu Srpske lige “Beograd”.  U 24.minutu posle prodora Nuredinija sa leve strane, on je asistirao Simiću koji je evrogolom sa dvadeset metara smestio loptu pod prečku 2:0. Najlepša akcija je vidjena kod trećeg gola Novobeogradjane. Posle korenera za goste domaći su izveli brz napad. Nekoliko igrača je učestvovalo u akciji. Na kraju Nuredini je uposlio Ahemtovića koji je sa nekoliko metara postigao gol 3:0. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku je Zvezdara imala inicijativu ali bez konkretnih akcija i šansi.Kada su gosti u poslednjih petnaestak minuta ostali sa deset igrača u polju zbog crvenog kartona Ivanića bilo je jasno da bodovi ostaju domaćinu.Radnički je učvrstio prvo mesto na tabeli, a Zvezdara je ostala u problemima oko borbe za opstanak.

RADNIČKI (NB) – ZVEZDARA 3:0 (3:0)
STADION: SC FSB Ada Ciganlija. GLEDALACA: 100. GL.SUDIJA: Gospavić Ivan. POM.SUDIJE: Galić Branko i Nikolić Nenad. STRELCI: Ahmetović 20. i 30. i Simić 24.min (Radnički NB) ŽUTI KARTONI: Nedeljković i Đuričić (Radnički NB), Ivaniš (Zvezdara). CRVENI KARTON: Ivaniš (drugi žuti) 72.min (Zvezdara).
RADNIČKI (NB): Ristić, Lekanić, Nedeljković, Unković (Rakić), Trajković, Đuričić, Nuredini (Popović), Branković (Aničić), Simić, Ahmetović (L.Đokić), N.Đokić (Milivojević).
ZVEZDARA: Đokić, Beriša, Savinović (Živković), Sarić, Milićević, Ivaniš, Gusnić (Šućur), Janković, Vuković (Lekić), Nišavić (Todorović), Vukojević (Đurić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd