Search
Close this search box.
Nula u Surčinu
VREME ČITANJA: 1 min

Nula u Surčinu

Fudbaler Jedinstva iz Surčina i Ušće odigrali su nerešeno 0:0. Prvo poluvreme je donelo bolji fudbal. Domaćin je na samom početku propustio dve prilike preko Stanića i Rankovića. Ipak, nula u Surčinu ostala je do kraja meča.
Uzvratili su gosti sa takodje dve nerealizovane Goranović i Djokic nisu uspeli da postignu golove za svoj tim. Poslednju šansu u prvom delu ne koristi Gavrilović koji je sa desetak metara šutirao preko gola ekipe Ušća. Na odmor se otišlo bez golova 0:0.
U nastavku mnogo manje šansi ali i bolji gosti.Pokušali su Skoko i dva puta Piletić ali nije bilo promene rezultata.Na kraju je ostalo Jedinstvo 0, Ušće 0.Po svemu vidjenom na terenu zaslužena podela bodova. Šteta jedino što nije bilo golova.
Jedinstvo – Ušće 0:0
STADION: FK Jedinstvo. GLEDALACA: 50. GL.SUDIJA: Bakić Uroš. POM.SUDIJE: Majstorović Marko i Rajović Marijana. ŽUTI KARTONI: Rašković, Nikolić, Radulović i Rosić (Ušće NB).
JEDINSTVO: Novaković, Živanović, Bukvić, Jovanović, Stanić (Vukićević), Antić, Gavrilović, Mikić, Ranković, Žmirić, Goronja.
UŠĆE NOVI BEOGRAD: Knežević, Rosić, Nikolić, Govedarica, Rašković, Janićijević, Radulović, Puletić, Đokić, Goranović (Milisavljević), Skoko.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd