Search
Close this search box.
Iznenadjenje na Karaburmi
VREME ČITANJA: 1 min

Dva meča UŽIVO iz Beograda

Praznično kolo donosi veliki derbi izmedju OFK Beograda i Zemuna. Duel nekadašnjih prvoligaša (superligaša) je meč dve ekipe iz vrha. Domaćin je na poziciji tri, a gosti na drugom mestu. Dva meča uživo iz Beograda donosi nam XtipStream 
Pobeda je imperativ za oba tima, a nerešen rezultat najviše bi odgovarao lideru Radničkom sa Novog Beograda. Novobeogradjani će u ponedeljak u poslednjem meču ovog kola ugostiti neugodnu ekipu Zvezdare. BASK je kraj Careve ćuprije domaćin i favorit protiv Borca iz Lazarevca.
U Velikim Crljenima TEK Sloga i BSK iz Borče će podeliti megdan. Duel možda i dve najmladje ekipe lige biće odigran u Zemunelu. Teleoptik će ugostiti Brodarac. Ovde je moguć i veliki broj golova. U Bariču se sastaju Prva iskra i Radnički Obrenovac, to je duel dve ekipe iz sredine tabele.
U Surčinu Jedinstvo je favorit protiv Ušća, dok u Leštanima domaći tim praktično otpisan za ovu ligu će pokušati da dodje do bodova protiv dobrog tima Studentskog grada .Puno je zanimljivih duela. Svi se igraju u subotu, sem utakmice Radnički NB-Zvezdara koji se igra u ponedeljak.
Pratioci YouTube kanala MerkurXtip mogu da prate dva meča UŽIVO. U subotu od 16,30 meč sa Karaburme u kojem se sastaju OFK Beograd – Zemun i u ponedeljak od 11,00 utakmicu Radnićki (NBG) – Zvezdara
Rezultate svih utakmica SL “Beograd” možete pratiti na ovom linku

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd