Search
Close this search box.
Bez promena u vrhu
VREME ČITANJA: 1 min

Bez promena u vrhu

Lider na tabeli Naftagas iz Elemira na nezgodnom gostovanju u Vlajkovcu protiv domaćeg Jedinstva igrao je nerešeno 1:1. Kiks prvoplasirane ekipe nije iskoristilo Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva koje je kao domaćin igralo bez golova protiv Poleta iz Idvora. Ovo kolo završeno je bez promena u vrhu.
U derbiju kola Borac je u Starčevu savladao Slobodu iz Novih Kozaraca minimalcem 1:0, dok su u Botošu podelili bodove Omladinac FAM i Begej iz Žitišta, igrali su bez golova 0:0.
BAK je porazom u Beloj Crkvi na domaćem terenu rezultatom 0:1 od ekipe Mladosti iz Omoljice šanse za opstanak sveo samo na teoriju. U istoj situaciji je i Sloga iz Plandišta.Bpdove iz Plandištu je odneo Proleter iz Banatskih Karlovaca pobedivši sa 2:1. Treću pobedu gostiju u ovom kolu zabeležila je Vojvodina iz Perleza.U gostima je savladana Crvena Zvezda iz Vojvode Stepe sa 2:0.U komšijskom derbiju u Banatskom Velikom Selu Kozara je sa 2:1 pobedila Crvenu Zvezdu iz Ruskog Sela.Kraj prvenstva se bliži pa tako i rasplet u ovoj ligi.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”