Search
Close this search box.
Zvezdara sjajna protiv Jedinstva
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara sjajna protiv Jedinstva

Danas je Zvezdara bila sjajna protiv Jedinstva iz Surčina. Zvezdarci su ubedljivo slavili i time su pokazali da mogu mnogo više nego što to tabela pokazuje.
Domaći su poveli u 8.minutu nakon centaršuta Gusnića sa krila, a pogodak je postigao Vukojević. Drugi gol Zvezdara postiže u 32.minutu.I sti akteri su bili kao kod prvog gola, asistent Gusnić, a egzekutor ponovo Vukojević za 2:0. Sjajni Vukojević het-trik postiže u 35.minutu,  kada je šutirao sa dvadeset i pet metara i pogodio rašlje gola gostiju .U poslednjem 45.minutu prvog dela Vukojević je postigao i svoj četvrti gol na meču za fenomenalno prvo poluvreme. U drugom poluvremenu viđena je mnogo mirnija igra. Jedinstvo je do počasnog gola stiglo u 87. minutu, a strelac je bio Slavković.
ZVEZDARA – JEDINSTVO 4:1 
Stadion: FK Zvezdara. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Anđelić Aleksandar. Pomoćnici: Arnautović Nemanja i Bratić Nemanja. Strelci: Vukojević 8, 32, 35. i 45.min (Zvezdara), Slavković 87.min (Jedinstvo). Žuti kartoni: Ilić (Zvezdara). Crveni kartoni: NEMA
ZVEZDARA: Đokić, Beriša, Savinović, Jovanović (Todorović), Milićević (Sarić), Ilić, Gusnić (Vuković), Ivaniš, Lekić, Nišavić (Živković), Vukojević (Đurić).
JEDINSTVO: Novaković, Rodić, Vukićević (Đorđević), Jovanović, Stanić, Antić, Gavrilović, Mikić, Janković (Slavković), Bukvić, Goronja.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd