Search
Close this search box.
Studenti bolji od BASK
VREME ČITANJA: 1 min

Studenti bolji od BASK

Studenti bolji od BASK. Dve ekipe koje nemaju imperativ borbe za opstanak kao ni borbe za ulazak u Prvu ligu pokazale dobar fudbal. Na kraju je domaći studentski Grad na stadionu Bežanije slavio protiv BASK – a sa 1:0.
Domaći su poveli u 17.minitu. Jovanović je izveo korner a u kaznenom prostoru gostiju najbolje je skočio Mladenović i glavom zatresao mrežu 1:0. Do odlaska na odmor Kadijević kod gostiju i Paunović kod domaćih nisu iskoristili lepe prilike za svoje ekipe. Na odmor se otišlo rezultatom 1:0.
U nastavku su fudbaleri BASK-a probali da dodju do egala ali Dimić i Djilas nisu bili precizni. Poslednjih petnaest minuta je opao tempo igre pa je Studentski grad rutinski meč priveo kraju.
STUDENTSKI GRAD – BASK 1:0 (1:0)
Beograd.  Gedalaca: 120. Glavni sudija: Filip Marković. Pomoćnici: Ivana Jovanović  i Marko Majstorović . Strelci: Mladenović 17.min (St.grad).  Žuti kartoni: Marković (St.grad). Crveni kartoni: NEMA
STUDENTSKI GRAD: Bojović, Mladenović, Marinković, Marković, Milanović, Mrđenović (Milošević), Kuzmanović (Vukotić), Gavrilović (Arsović), Paunović (Jovanov), Jovanović, Stokić.
BASK: Lazarević, Đilas (Aćimović), Milanović (Bogdanović), Obradović, Braunović (Andrić), Šljivić, Dacić, Dimić (Dimitrijević), Petković, Fratrović, Kadijević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd