Search
Close this search box.
Pobeda Prvog Maja
VREME ČITANJA: 1 min

Pobeda Prvog maja – Pregled 23. kola – Srpske liga “Vojvodina”

Iza nas je i 23. kolo Srpske lige “Vojvodina”. Osim pobede Prvog maja, zabeleženi su interesantni rezultati. Lider na tabeli posle prave goleade u Vršcu savladao je Tisu sa 5:4 i nalazi se pred promocijom za novog prvoligaša.
Zanimljive utakmice viđene su i u Rumi. Tamo je domaći Prvi maj savladao Jedinstvo iz Stare Pazove rezultatom 3:1. U Zrenjaninu je Radnički zabeležio izuzetno bitne bodove u borbi za opstanak protiv OFK Bečej (2:1). U Kuli je u derbiju začelja Hajduk pobedio OFK Kikindu sa 3:1.
U vandrednom kolu ostvarene su i dve bitne dvojke. Dinamo je slavio u Staroj Pazovi protiv Feniksa (0:2), a Borac iz Sakula je uspeo da savlada Omladinac u Novim Banovcima (1:2). Tekstilac je očekivano pobedio OFK Stari Grad (5:1). Jedini remi viđen je u Somboru gde su Radnički 1918 – Borac šajkaš igrali bez golova.
Tabela jasno pokazuje da je Vršac sada već veoma blizu tituli. Samo čudo treba da se desi pa da neko drugi izbori plasman u Prvu ligu. Borba za opstanak će biti, čini se, mnogo zanimljivija. OFK Kikinda sada već poprilično zaostaje za ostalim klubovima i čini se da polako posustaje u borbi za opstanak. Od desete Tise koja ima 29 bodova do 15. Jedinstva iz Stare Pazove još uvek može da se vodi borba za opstanak. U tom delu se zbog toga, očekuje zanimljiva završnica prvenstva.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Pobeda Prvog maja – Pregled 23. kola – Srpske liga “Vojvodina”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina