Search
Close this search box.
Golman Uroš Marković
VREME ČITANJA: 2 min

Golman Uroš Marković (OFK Vršac) – Jedan od najboljih golmana u “Vojvodini”

Golman Uroš Marković (OFK Vršac) jedan je od najboljih golmana u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. On je rođen 20. decembra 2002. godine, a fudbalom je počeo da se bavi u školici “Foot” u Beogradu.
  • Počeo sam da treniram u školici fudbala Foot u Beogradu. Nedostajao je golman pa smo se često menjali. Kada je dolazio na mene red ja bih se zadrzavao na golu jer osećao sam se drugačije nego igrači na terenu. Posle toga mi se sve više dopadalo. Prve golmanske treninge sam odradio sa Aleksandrom Šarićem u njegovoj školi za golmane B1 – seća se Uroš Marković.
Golman Uroš Marković
Golman Uroš Marković
Uroš je imao dosta uspeha u mlađim kategorijama. Osvojio je ligu Beograda sa Čukarickim u mladjim pionirima. Kasnije i omladinsku ligu Beograda sa IMT-om kao pozajmljeni igrac Čukarickog. U seniorskoj ekipi OFK Vršac ove sezone sa svojim klubom ostvaruje sjajne u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.
  • Bilo je dosta i uspona i padova ove sezone, ali ono što je najvažnije sve smo bliže cilju, a to je osvajanje prvog mesta i plasman u prvu ligu. Mislim da smo od početka sezone pokazali da smo među najboljim ekipama i da nam je mesto u višem rangu – rekao je Marković.
Do kraja prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina ostalo je još 7 kola. Vrščani imaju 8 bodova više u odnosu na Tekstilac iz Odžaka i Bečej, tako da je tim trenera Nenada Mijailovića na samo korak od titule u ovom rangu takmičenja.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Golman Uroš Marković (OFK Vršac) – Jedan od najboljih golmana u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina