Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Trajal na pet koraka ispred Popovčana – pregled 22. kola Srpske lige “Istok”

U 22. kolu Srpske lige “Istok” u proseku je postignuto skoro 3 golova po utakmici. To svakako može da raduje fudbalske zaljubljenike u ovom delu Srbije, ali treneri pojedinih ekipa bi trebalo da se zabrinu: šta im to ne štima u odbrani svog gola?
Trajal iz Kruševca je uvećao svoju prednost u odnosu prvog pratioca Budućnost. Sada je na pet koraka ispred Popovčana.
U vikendu za nama videli smo četiri pobeda domaćih ekipa. Gosti su se radovali dva puta a jedna utakmica završena je bez pobednika.
Na sedam odigranih utakmica podeljeno je okruglo 30 žutih kartona. To je u proseku nešto više od četiri žuta kartona na jednoj utakmici. Najgrublju igru u ovom kolu prikazali su igrači Jagodine koji su 4 puta upisani u beležnicu glavnog sudije. Na utakmici FK Sloga – FK Vlasina pobedio je fer plej jer nijedan igrač oba rivala nije javno opomenut. Zanimljivo je da crvenih kartona u ovom kolu takodje nije bilo.
Najraspoloženiji u 22. kolu bili su igrači Trajala koji su “petardirali” ekipu Rembasa. Tako su im naneli jedan on najtežih poraza ove sezone. “Resavci” su sada prvi ispod crte nakon pobede Meševa nad Dubočicom. Očekuje ih grčevita borba u nastavku šampionata kako bi sačuvali status Srpskoligaša.
Slobodna u ovom kolu bila je ekipa Budućnost iz Popovca.

Trajal na 5 koraka ispred Popovčana

Trajal na 5 koraka ispred Popovčana

Trajal na 5 koraka ispred Popovčana

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok