Search
Close this search box.
1920x1080px-[BASK-OFK-BG]
VREME ČITANJA: 1 min

Kamera na Carevoj Ćupriji

Derbi Srpske lige grupa Beograd igra se na Carevoj Ćupriji gde se sastaju BASK – OFK Beograd.
Čini se da se do poslednjeg kola neće znati ko će iz Srpske lige – grupa Beograd u viši rang jer na prvo mesto punopravno računaju bar tri ekipe Zemun, OFK Beograd i Radnički (NB), a BASK i Brodarac su veoma blizu, u slučaju da se neko od vodećih oklizne.
Prve tri ekipe su na bod razlike, a lagano dolaze međusobni mečevi ekipa iz vrha pa ćemo potencijalno dobiti neku vrstu raspleta pred završnih nekoliko kola. Zbog dva kliksa u nastavku šampionata, OFK Beograd je prvo mesto prepustio Zemuncima. „Romantičari“ su izgubili u poslednjem odigranom derbiju, tada od Radničkog, a u ovom kolu im sledi gostovanje četvrtoplasiranom BASK-u.
BASK je u prošlom kolu neočekivano poražen od Ušća i otežao je sebi situaciju u praćenju odbeglog terceta, ali je već pobeđivao timove iz prve trojke pa sigurno ima recept za nominalnog favorita.
U slučaju pobede OFK Beograda, dobili bismo jaz između vodeće tri ekipe i ostatka lige, ali ako trijumfuje BASK, očekuje nas još zanimljivija završnica prvenstva. U prvom delu sezone, BASK je na Karaburmi pobedio sa minimalnih 1:0.
U nedelju, 17. aprila od 10:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč u Srpskoj ligi – grupa Beograd, između BASK-a i OFK Beograda.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd