Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 21. kola Srpske lige “Istok”

Zahvaljujući pobedi nad doskorašnjim liderom na tabeli, trojica igrača Dubočice iz Leskovca sasvim zasluženo je izabrano u tim 21. kola Srpske lige “Istok”, reč je o: Saviću, Jovančiću i Stojkoviću.
U pobedi novog prvoplasiranog tima, Trajala iz Kruševca, nad Jagodinom rezultatom 0:2 dvojica igrača “Čarapana” su izborili svoje mesto medju najboljih jedanaest. To su Golubović i Savić.
U remiju Rembasa i Radničkog iz Svilajnca blistao je na golu Radničkog goman Vasić i poneo je epitet najboljeg golmana u prošlom kolu. Veoma raspoložen na ovom meču u redovima Radničkog bio je i Zlatković koji je postigao jedini pogodak za svoj tim.
Levi bek Vlasine Marko Milošević je ušao sa klupe u drugom poluvremenu u pobedi svog tima nad ekipom Meševa ali mu je to bilo sasvim dovoljno vremena da postigne spektakularan pogodak sa 25 metara i tako na pravi način nagradi sebe za odličnu partiju koju je pružio. U timu sa stadiona “Rosulja” svojom partijom izdvojio se je i Stamenković koji je takodje uspeo da se upiše u listu strelaca.
Štoper Jedinstva iz Paraćina Radovanović je bio najbolji igrač svog tima u remiju sa Radničkim iz Pirota. Jurišali su Piroćanci u drugom poluvremenu na gol Jedinstva ali raspoloženi Radovanović je bio glavni razlog zašto je rezultat ostao nepromenjen.
Ekipa Brzog Broda deklasirala je Slogu iz Leskovca rezultatom 5:1 a dvostruki strelac za domaće Tošić našao je mesto medju najboljih jedanaest u ovom kolu Srpske lige “Istok”.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok