Search
Close this search box.
21. kolo srpske lige zapad
VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 21. kola Srpske lige grupa “Zapad”

Odigrano je i 21. kolo Srpske lige grupa “Zapad”. Kao i svakog utorka za vas smo pripremili najboljih jedanaest pomenutog kola.
(GK) Vladan Simić – Real
Jedan od najzaslužnijih u ekipi Reala za pobedu u gostima protiv ekipe Rađevca je i sjajni golman Vladan Simić. On je odigrao jednu odličnu utakmicu, odbranio nekoliko odilčnih prilika i tako sprečio domaćine iz Krupnja da stignu barem do boda.
(LB) Marko Rajović – Jedinstvo
Iskusni levi bek Jedinstva, kad god igra, odigra fantastičnu utakmicu. I ovoga puta Rajović je odigrao jako dobro, kako u odbrani, tako i u napadu, bio je jedan od najboljih fudbalera na terenu i time pomogao da njegova ekipa savlada goste iz Kraljeva i tako zabeleži vrlo bitnu pobedu u borbi za prvo mesto.
(CB) Bojan Jovanović – Real
Kapiten ekipe iz Podunavaca, Bojan Jovanović, pravi predvodnik ovog tima, odigrao je meč u Krupnju na jednom jako visokom nivou i uz golmana Simića bio jedan od ključnih faktora što njihova ekipa nije primila drugi gol, pa je po našem mišljenju zaslužio da se nađe u timu 21. kola Srpske lige „Zapad“.
(CB) Rade Glišović – GFK Sloboda
U derbiju kola, standardni štoper Užičana bio je bez greške. Kada je ekipa Borca bila najopasnija, upravo njihov bivši igrač, Rade Glišović, bio je na visini svog zadatka. Pored dobre partije u odbrani, Glišović je imao i par udaraca glavom nakon izvedenih kornera, gde je jedan od njih umalo završio u mreži protivnika.
(RB) Željko Kostadinović – Budućnost
Desni bek ekipe iz Arilja po prvi put se našao u timu kola ove sezone. Kostadinović je odigrao jednu jako dobru utakmicu. U odbrani, na njegovoj poziciji, bio je na svom vrhuncu, ali je takođe i u napadu stvarao opasnost po gol gostiju i svojim prodorima uneo nemir u redove Požarevljana.
(RM) Miloš Zličić – Smederevo
Već par kola Miloš Zličić igra jako dobro. Iako u prethodnih par utakmica njegova ekipa nije baš blistala, on je taj koji je uvek bio na visokom nivou, koji postiže golove za svoj tim i da nije njega Smederevo bi verovatno bilo i u dosta težoj situaciji. U Rabrovu je odigrao jedan dobar meč i zaslužio da se nađe u najboljih jedanaest 21. kola.
(CM) Vladimir Ćirović – Sloga P
Iskusni Vladimir Ćirović, jedan od najbitnijih šrafova u ekipi Sloge iz Požege nastavlja sa dobrim utakmicama iz kola u kolo. Ovoga puta bio je i strelac vodećeg pogotka u Bogatiću, gde je njegova ekipa ostvarila pobedu rezultatom 0:2.
(CM) Dragan Mirković – Takovo
Takovo je na svom terenu u Gornjem Milanovcu ubedljivo slavilo protiv Trepče rezultatom 5:1. Prvi gol na ovoj utakmici postigao je upravo bivši igrač Trepče i slobodno možemo reći legenda Takova Dragan Mirković, koji je još jednom briljirao i sa sredine terena dirigovao igrom svoje ekipe, koja je na kraju i odnela pobedu.
(LM) Vladan Pavlović – Takovo
Još jedan igrač Takova našao se u najboljih jedanaest proteklog kola. To je Vladan Pavlović, dvostruki strelac na utakmici svog tima protiv Trepče. Pored dva postignuta pogotka, Pavlović je imao još nekoliko prilika za gol, bio veliki problem ekipi Trepče i na kraju se zasluženo našao u timu kola.
(ST) Bojan Gajić – GFK Sloboda
Još jednom je iskusni napadač Slobode pokazao svoje kvalitete, odigrao je fantastičnu utakmicu, postigao je gol iz penala, koji je sam iznudio, imao još nekoliko odličnih prilika i bio prava pretnja po gol Čačana, pravo je čudo kako je ostao na samo jednom golu na ovoj utakmici. Trenutno, Gajić je i najbolji strelac lige sa trinaest postignutih golova.
(ST) Jovan Lukić – Real
Fantastični Jovan Lukić, nastavlja sa dobrim igrama u drugom delu sezone i praktično drži konce igre ekipe iz Podunavaca. Ovog puta bio je dvostruki strelac na gostovanju svoje ekipe u Krupnju, pa je zato bio i najzaslužniji za osvojena sva tri boda.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE