Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Drugi poraz Knjaževčana u nizu. U komšijskom derbiju Radnički i Rembas podelili bodove

U nedeljnim mečevima 21. kola Srpske lige “Istok” videli smo drugi poraz Knjaževčana i izdvojili dva zanimljiva rezultata.
FK Timočanin – FK Hajduk Veljko 0:1
Veliko iznenađenje u ovom kolu napravila je ekipa Hajduk Veljka koja je u gostima uspela da pobedi visoko pozicionirani Timočanin sa 0:1. Jedini gol na meču postigao je Aleksandar Trajković u 40. minutu. Ovo je ekipi iz Knjaževca drugi poraz u nizu.
Za ekipu Hajduk Veljka tri boda upisana u ovom kolu jesu veoma bitna u grčevitoj borbi za opstanak. Zanimljivo je da na ovoj utakmici glavni sudija Jovan Bojičić nije nijednom morao da posegne za džepom jer nije pokazao nijedan karton.
FK Rembas Resavica – FK Radnički Svilajnac 1:1
Znatno uzbudljivije bilo je u komšijskom derbiju nedaleko od Velike Morave. Ekipi Rembasa, kojoj gori pod nogama, svaki bod osvojen u nastavku šampionata je zlata vredan i uspeli su domaći da stignu do njega protiv favorizovanih gostiju iz Svilajnca. U prvom poluvremenu nije bilo golova ali je zato glavni sudija Petar Vukadinović iz Niša pokazao čak tri žuta kartona borbenim Resavcima.
Domaći su prvi probili led lepim golom Veljka Miloševića u 65. minutu. Međutim, nisu se dugo radovali fudbaleri Rembasa jer već u 69. minutu Danijel Zlatković postiže gol za 1:1 i veliku radost igrača Radničkog. Do kraja utakmice videli smo po jednu dobru priliku na obe strane, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok