Search
Close this search box.
IMG_0689
VREME ČITANJA: 1 min

Radničkom pripao derbi u Borči

Dobru i kvalitetnu utakmicu smo videli danas u Borči. Derbi susret ovog kola opravdao je očekivanja ljubitelja fudbala, a srećniji su posle utakmice bili fudbaleri Radničkog koji su slavili sa 1:0 protiv domaćeg BSK -a.
U prvom poluvremenu nije bilo golova, igralo se tvrdo i na sigurno. U nastavku su gosti preuzeli inicijativu, propustili su nekoliko šansi, a na golu domaćih sjajan je bio golman Nikola Simonović. Ipak uspeo je Radnički jednu od prilika da pretvori u gol . Veličković je šutirao sa leve strane, golman BSK-a Simonović odbio loptu a sa desne strane je udarac Lekanića uz dozu sreće ipak pronašao put do mreže 0:1. U samom finišu opasno su zapretili i domaćini ali je golman gostiju (ime) dva puta bio na visini zadatka. Na kraju tri važna boda za Novobeogradjane u borbi za prvo mesto.
BSK – Radnički (NBG) 1:0
Strelci: 0:1 Lekanić (54). Borča. Gledalaca 100. Glavni sudija: Aleksandar Anđelić. Pomoćnici: Andreja Piljak i Dejan Božić. Žuti kartoni: NEMA. Crveni kartoni: NEMA
BSK: Simonović, Mijailović, Kliještan, Kožović (Radinović), Vujević, Nikijevski, Rančić, Popović (Radisavljević), Đelmaš (Živanović), Stanimirović (Milosavljević), Milanović (Bursać).
Radnički (NBG): Ristić, Lekanić, Nedeljković, Unković, Lazarević, Miliojević, Nuredini (Veličković), Popović, Branković (Maksimović), Aničić (Rakić), Ahemetović  (Đokić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd