Search
Close this search box.
IMG_1203
VREME ČITANJA: 1 min

Nova uzbuđenja za vikend u Beogradu

Novo 21.kolo Srpske lige Beograd donosi nam nove zanimljive fudbalske utakmice. Derbi se igra u Borči gde će domaći BSK pokušati da nakon poraza u Surčinu savlada Radnički NB koji je u sredu remizirao sa vodećim Zemunom.
Vodeći tim tabele Zemun je favorit u Gornjoj varoši protiv Prve Iskre. Ušće će do preko potrebnih bodova za opstanak pokušati da dodje protiv visoko pozicioniranog BASK-a. Zvezdara je domaćin Studentskom gradu i ona traži 3 boda za priključak sredini tabele. Novobeogradjani imaju 6 bodova više od domaćina i pronaći da stignu bar do boda na nezgodnom gostovanju.
U Obrenovcu Radnički će ugostiti poslednjeplasirano Leštane i sve osim pobede domaćeg sastava biće iznenadjenja. Brodarac nakon kiksa u sredu protiv Leštana u gostima na svom terenu traži iskupljenje protiv neugodnog Jedinstva iz Surčina.
Borac iz Lazarevca sa novim trenerom dočekuje mladi i poletni Teleoptik. Ovde su sva tri znaka u igri kladioničarski gledano.Na Karaburmo OFK Beograd je veliki favorit protiv TEK Sloge i naravno treba očekivati pobedu domaćina. Videćemo da li će nakon ovog kola doći do promene na vrhu ili na začelju tabele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd