Search
Close this search box.
Trostruki strelac na gostovanju u Požarevcu i najbolji igrač Slobode ove sezone Bojan Gajić, trenutno je i najbolji golgeter Srpske lige “Zapad” sa dvanaest postignutih golova. On nam je preneo svoje utiske o ovoj utakmici i tekućoj sezoni, kao i o planovima za budućnost.
Kako si zadovoljan odigranom utakmicom u Požarevcu?
„Posle neočekivanog i šokantnog poraza kući od Reala, morali smo da se konsolidujemo i dobijemo današnju utakmicu, na vrućem terenu u Požarevcu. Ušli smo jako u meč, jer smo znali da je to jedini način kako bi uspeli da osvojimo sva tri boda. Utakmicu smo otvorili idealno, rano dosuđen penal za nas i vodljstvo od 0:1. Drugo poluvreme smo takođe otvorili golom i nakon toga je sve išlo kako treba, pa odatle i ovako visok rezultat.”
Šta očekuješ do kraja sezone i koji su tvoji planovi za dalje?
“Očekujem da svaku utakmicu odigramo na našem nivou, a kada je tako nikada ne sumnjam da će rezultat doći. Nadam se prvom mestu i plasmanu u Prvu ligu, znam da će biti teško, ali verujem u to. Trenutno, moji planovi su vezani samo za Slobodu i u narednom periodu će ostati tako što se fudbala tiče.”