Search
Close this search box.
4
VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 20. kola grupe “Zapad”

Proteklog vikenda završeno je i 20. kolo Srpske lige „Zapad“. Kao i obično, svakog ponedeljka za vas izdvajamo rubriku tim kola. Po izboru našeg portala, sledećih jedanaest igrača se našlo u idealnom timu 20. kola.
(GK) Luka Savić – Budućnost
Blistao je golman Budućnosti na gostovanju Realu u Podunavcima i bio jedan od najzaslužnijih što je Budućnost odnela sva tri boda sa ovog gostovanja. Kada su domaći najviše pretili i bili najopasniji po gol gostiju, Savić se istakao i nekim sjajnim odbranama doneo svom timu ceo plen.
(LB) Jovan Babar – Budućnost
Još jedan igrač Budućnosti našao se u najboljih jedanaest proteklog kola. Jovan Babar je, takođe, odigrao jednu odličnu utakmicu i svojom dobrom igrom doprineo da domaćin ne osvoji čak ni bod na svom terenu. Pored defanzivne, on je na ovoj utakmici imao i zapaženu ofanzivnu ulogu, pa je u par navrata stvarao i šanse za pogodak.
(CB) Nemanja Tešić – GFK Sloboda
Mladi štoper Slobode pokazao je da ima veliki potencijal i da je prava okosnica ekipe sa Đetinje. U ubedljivoj pobedi svog tima, imao je zapaženu ulogu u odbrani i na siguran način rešavao par opasnih situacija koje je u par navrata stvarala domaća ekipa.
(CB) Nikola Puzić – Mačva 1929
Kapiten ekipe iz Bogatića, već par sezona standardni prvotimac ove ekipe, odigrao je jednu rutinsku utakmicu i nije dozvolio da se desi bilo kakvo iznenađenje. Reagovao je jako dobro u par situacija kada su gosti iz Rabrova uspeli da dođu u situaciju da postignu pogodak.
(RB) Stefan Dančetović – Trepča
Jedan od najboljih igrača celog kola je Stefan Dančetović, igrač Trepče iz Kosovske Mitrovice. Iako njegova prirodna pozicija, nije pozicija desnog beka, Dančetović je odigrao fantastičnu utakmicu, praktično bez greške i time zaslužio da se nađe u timu kola.
(RM) Stefan Arsenijević – Sušica
Arsenijević je na gostovanju u Raški, ekipi Trepče, bio najzaslužniji za osvojena sva tri boda. I kad je u dva navrata Sušica gubila, on je u svakom trenutku bio svetla tačka ove ekipe, pravio je mnogo problema odbrani domaćih, iznudio je penal za svoju ekipu i bio jedan od pokretača akcije za odlučujući pogodak na utakmicu.
(CM) Veljko Tomić – GFK Slobodа
Još jedan igrač koji je briljirao u ubedljivoj pobedi Slobode u Požarevcu je vezista Veljko Tomić. Bio je predvodnik svoje ekipe, gazdovao je sredinom terena i dao veliki doprinos u pobedi svoje ekipe nad Mladim Radnikom.
(CM) Đorđe Kasalović – Sloga P
Mladi vezista lidera na tabeli Sloge iz Požege Đorđe Kasalović, našao se u timu kola po izboru našeg portala. Mladi Kasalović je u teškoj utakmici svoje ekipe protiv gostiju iz Bajine Bašte bio inzvaredan, direktno učestvovao u skoro svim akcijama svoje ekipe, a takođe je imao i zapaženu ulogu u defanzivi.
(LM) Milan Blagojević – Smederevo
Iako nije postigao nijedan od dva gola svoje ekipe, Blagojević je celu utakmicu odigrao na izuzetno visokom nivou. Stvarao je ogromne probleme odbrani Jedinstva, ulazio u gol prilike, bio izuzetno prodoran na ovoj utakmici, pa je tako zaslužio mesto u najboljih jedanaest ovog kola.
(ST) Bojan Gajić – GFK Sloboda
Trostruki strelac na utakmici svog tima protiv Mladog Radnika u Požarevcu, od skoro i najbolji strelac lige sa dvanaest postignutih golova, predvodnik sjajne ekipe Slobode, najbolji igrač kola, zasluženo se našao u ovom društvu.
(ST) Dragoljub Anđelković – Sloga К
Anđelković nastavlja sa odličnim partijama. Ovog puta je bio strelac dva gola za svoju ekipu i najzaslužniji za pobedu Kraljevčana protiv gostiju iz Krupnja. Sloga je nastavila niz dobrih rezultata i sve više se čini da će izbeći ispadanje u niži rang.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE