Search
Close this search box.
CSC_0705
VREME ČITANJA: 1 min

Tekstilac poklekao u Zrenjaninu

Oslabljeni Zrenjaninci, sa mladim timom, uspeli su da savladaju favorizovani Tekstilac sa 2:0. Mladi Blagoje Marković, nedavno je priključen prvom timu i sa dva gola, rešio je meč.
U 42. minutu domaćin je došao do vođstva. Usledila je precizna akcija „bonusa“, Stefan Gajilović je pronašao Markovića, koji je dobro prihvatio loptu i, udarcem po zemlji, smestio je iza leđa golmana gostiju Braća.
Pokušali su gosti da naprave preokret, ali su srčani Zrenjaninci  bili odlični u odbrani i vrebali su priliku iz kontre. U finišu meča Marković je overio pobedu drugim pogotkom. Kontru domaćeg tima odlično je poveo Gajilović, na vreme centrirao i prebacio golmana Braća, a Marković je, udarcem glavom, overio pobedu – 2:0.
Radnički (Z) – Tekstilac 2:0
Strelci: Marković u 42 i 90. minutu. Zrenjanin. Gledalaca: 100. Sudija: Filip Todić (Vrdnik).  Pomoćnici: Predrag Svilenković (Nova Pazova) i Stefan Petrović (Sremska Mitrovica). Žuti kartoni: Krstinić (Radnički), Vladić i Klisura (Tekstilac). Crveni kartoni: NEMA
RADNIČKI (Z): Lekić, Ćušić, Marković (Novevski), Runjevac, Jovanov, Čigoja, Gajilović , Bačvanski, Dučić, Pavlov (Krstinić), Malek (Janković).
 TEKSTILAC: Brać , Serdar (Ilić), Maksimović, Stanković, Matić, Božičić, Brborić (Zirić), Jezdović, Klisura, Zekić (Vladić), Balabanović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Tekstilac poklekao u Zrenjaninu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina