Search
Close this search box.
IMG_0671
VREME ČITANJA: 1 min

Bez iznenađenja u Lazarevcu

Fudbaleri Borca iz Lazarevca predvodjeni trenerom Sašom Djanijem Ćurčićem nisu uspeli da dodju bar do boda protiv favoritovanih “majstora” sa novog Beograda, konačan rezultat bio je 0:1.
U obostrano otvorenoj igri obe ekipe su propistile dosta prilika. Susret je rešen golom u 29. minutu, napadač gostiju Marko Branković je dobio odličnu loptu sa leve strane, a potom je poslao loptu u rašlje golmana Borca za 0:1.Tim rezultatom se otišlo i na odmor.
U nastavku domaći su pokušavali da dodju do izjednačenja, a Radnički je pokušavao da uveća vodjstvo. Bilo je prilika ali ne i promene rezultata. Lazarevčanima su ostale brige oko borbe za opstanak, a gosti su sa nova tri boda ostali u trci za prvo mesto i ulazak u Prvu ligu.
Borac – Radnički NBG 0:1
Strelci: 0:1 Branković (29). Lazarevac. Gledalaca: 200. Glavni sudija: Nikola Katić. Pomoćnici: Nikola Glišić i Nemanja Bratić. Žuti kartoni: NEMA. Crveni kartoni: NEMA.
Borac: Gligorijević, Marko Stojanović, Šakić, Stevanović, Obradović (Makić), Rajčević (Lazarević), Malidžan (Đurđević), Dušan Stojanović, Srećković (Novaković), Igor Stojanović, Nikola Stojanović.
Radnički (NBG): Ristić, Lekanić, Nedeljković (Aničić), Unković, Lazarević, Milivojević, Rakić, Popović, Branković (Veličković), Simić, Ristić (Đokić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd