Search
Close this search box.
IMG_0688
VREME ČITANJA: 1 min

Najava 19. kola Srpske lige “Beograd”

Vodeći Zemun doekuje neugodno Jedinstvo iz Surčina, ali bi sve sem pobede domaćih bilo veliko iznenađenje. Zemunci novom pobedom žele da zadrže lidersku poziciju.
U Obrenovcu će domaći Radnički ugostiti Ušće sa Novog Beograda. Osvojen bod protiv Zvezdare u gostima u prošlom kolu domaćin će pokušati da nadogradi sa 3 nova boda.
BSK će u Borči juriti pobedu protiv poslednjeplasiranog Leštana kako bi se Borčani učvrstili u gornjem delu tabele. Djani Ćurčić će sa svojim Borcem u Lazarevcu biti domaćin odličnoj ekipi Radničkog sa Novog Beograda. Očekuje se dobar susret, gosti jesu favoriti ali iznenadjenja su moguća.
Uzdrmani Romantičari sa Karaburme sa novim šefom struke i katastrofalnog starta prolećnog dela sezone jednostavno moraju do pobede protiv Prve Iskre iz Bariča.
U Velikim Crljenima TEK Sloga juri bodove nade protiv mlade i perspektivne ekipe Teleoptika. Poslednji meč ovog kola u nedelju na Bulbulderu odigraće Zvezdara i BASK. Gosti po plasmanu na tabeli jesu favoriti ali je domaćin na svom bunjištu veoma opasan.
Prvi susret ove grupe Srpske lige odigrali su danas Brodarac i Studentski grad. Utakmica je završena rezultatom 2:1 za domaći tim
Видео/ла Vlada Mertel у среда 21:45
Унеси
Write to Vlada Mertel

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd