Search
Close this search box.
IMG_0722
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled 18. kola Srpske lige “Beograd”

Proteklo kolo Srpske lige Beograd donelo je nekoliko zanimljivih rezultata. Nakon ovog kola novi lider je Zemun koji je lako i ubedljivo slavio u gostima protiv ekipe Leštana sa 4:0, i tako iskoristio poraz dosadašnjeg lidera OFK-a Beograda u derbi susretu sa Radničkim sa Novog Beograda rezultatom 1:0.
Zemun je sada prvi sa 39 bodova dok ga prate sa po bodom manje OFK Beograd i Radnički NB. U ostalim susretima ovog kola Zvezdara i pored bolje igre i više prilika za gol nije uspela da dodje do sva tri boda protiv Radničkog iz Obrenovca.
Saša Djani Ćurčić je u ovom kolu sa svojim Borcem iz Lazarevca osvojio važan bod u borbi za opstanak na neugodnom gostovanju u Surčinu ekipi Jedinstva. Ušće je zabeležila zlata vredni pobedu protiv mlade i poletne ekipe Brodarca, dok je Studentski grad bio bolji minimalcem 1:0 od gostiju iz Borče. U Bariču su bodove podelili domaća Prva iskra i TEK Sloga iz Velikih Crljana, bilo je 2:2.
Rezultati 18. kola
BASK I Teleoptik svoj meč igraju u sredu. Narednog vikenda se igraju utakmice 19.kola i sigurno će biti dosta uzbuđenja kao i ovog vikenda.
Tabela posle 18. kola

Lista strelaca posle 18. kola

Najava 19. kola

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd