Search
Close this search box.
1
VREME ČITANJA: 1 min

FK Trepča, saopštenje za javnost

Nakon dezinformacija koje su se pojavile u fudbalskoj javnosti, gde je spomenuta Trepča iz Kosovske Mitrovice, kao klub koji nema upravu, slab igrački kadar i gde se navodi da se Trepča oprostila od Srpske lige, saopštenje za javnost izneo je novi sportski direktor Trepče, Igor Uljarević.
„Trepča nije ostala bez uprave, samo je u pitanju promena sportskog sektora na čijem čelu sam postavljen ja, kao novi sportski direktor Trepče. Trepča uz pomoć opštine Kosovska Mitrovica i svojih glavnih sponzora banke Poštanske Štedionice i MTS doo stoji jako dobro, finansijska situacija u klubu je stabilna, igrači se isplaćuju na vreme što nam je jako bitno u ovom trenutku.
Ono što je ideja novog rukovodstva Trepče jeste da za nas nastupaju isključivo igrači poreklom sa Kosova i Metohije, pa smo u prethodnom prelaznom roku doveli par igrača koji su igrali u Centralnoj Srbiji, a poreklom su sa Kosova i Metohije. Mi ćemo nastaviti da se borimo za opstanak i u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani da iz nje odnesemo sva tri boda, ne predajemo se i nikome nećemo biti lak protivnik.
Takođe ono na čemu ćemo najviše raditi jesu mlađe selekcije, koje su u prethodnom periodu bile dosta zapostavljene. Trepča nastavlja da funkcioniše i radi u jednom pobedničkom duhu i nadam se da ćemo uskoro izaći iz ove loše serije rezultata.“ – rekao je Uljarević.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE