Search
Close this search box.
OFK Kikinda
VREME ČITANJA: 1 min

Odloženo u Odžacima, derbi kola u Staroj Pazovi

19. kolo Srpske lige grupa Vojvodina donosi nam nekoliko zanimljivih mečeva kako u borbi za vrh, tako i u borbi za opstanak.
Derbi meč kola trebao je da bude meč Tekstilac – OFK Vršac, ali su domaćini kao i u predhodnom kolu ovu utakmicu odložili zbog zdravstvenih problema nekolicine igrača. Epitet derbija poneće meč Feniks 1995 – OFK Bečej, po rezultatima na početku prolećnog prvenstva domaćin je favorit, ali svakako ni Bečej nije bez šansi u ovom Duelu.
Osokoljeni pobedom protiv Prvog maja fudbaleri Radničkog (ZR) idu na duel sa imenjakom u Sombor. Somborci su favoriti, ali ovaj meč možda može biti i najzanimljiviji duel u ovom kolu.
OFK Kikinda sa novim trenerom očekuje utakmicu sa Borcem iz Šajkaša. Ljubitelji fudbala u banatskom gradu očekuju kraj lošeg niza i prekid bodovnog posta, tako da je na vidiku još jedan zanimljiv meč.
Veoma bitne utakmice u borbi za opstanak vodiće se u Kuli gde igraju Hajduk i OFK Stari Grad i na meču u Novi Banovcima gde će Dinamo pokušati da napravi još jedan brejk u gostima.
Jedini meč koji se igra u nedelju je u Sakulama gde igraju Borac i Jedinstvo iz Stare Pazove. Domaćini još nisu osetili slast pobede tokom ovog proleća tako da treba očekivati da tim iz Sakula da sve od sebe da dođe do prve trojke u ovom delu prvenstva. Svi mečevi se igraju od 15 časova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Odloženo u Odžacima, derbi kola u Staroj Pazovi

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina