Search
Close this search box.
snapshot69
VREME ČITANJA: 1 min

Borac minimalcem savladao Leštane

U utakmici dve ekipe koje se bore za opstanak u Srpskoj ligi grupa Beograd ekipa Borca je u Lazarevcu savladala Leštane sa 1:0.
Ekipa trenera Saše Đanija Ćurčića ostvarila je veoma bitne bodove u borbi za opstanak. U meču protiv Leštana prelomni trenutak se desio u 29. minutu kada je u kaznenom prostoru loptu dobio Mitrović i špicem šutirao pod prečku golmana Jovanovića.
Diktirali su tempo domaći tokom većeg dela utakmice, tako da je rezultat mogao biti i ubedljiviji. Ovom pobedom borac se izjednačio sa Zvezdarom na tabeli i sada sa tim timom deli 12. poziciju sa 17 osvojenih bodova.
Borac – Leštane 1:0
Strelci: 1:0 Mitrović (29).  Lazarevac. Gledalaca 200. Glavni sudija: Stefan Mikavica (Beograd). Pomoćnici: Ratko Đorđević (Beograd) i Denis Sulejmanović (Beograd). Žuti kartoni: Malidžan (Borac) i Dobrić (Leštane). Crveni kartoni: NEMA
Borac: Grčić, Stevanović, Šalipur, Lazarević, Novaković, Šakić, Malidžan, Rajčević (Nikola Stojanović), Mitrović (Stojanović), Igor Stojanović, Srećković (Đuketić).
Leštane: Jovanović, Minić, Nikola StegnJaja, Milovanović, Dobrić, Dušan StegnJaja (Daraboš), Stojanović (Vuković), Stojković, Krmar, Vasić, Mitrović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd