Search
Close this search box.
OFK Vršac
VREME ČITANJA: 1 min

Nula u Vršcu

Jedan od derbija kola u kojem su igrali OFK Vršac i Radnički iz Sombora završen je rezultatom 0:0.
Lider na tabeli i domaćin na ovoj utakmici OFK Vršac dominirao je svih 90 minuta, ređale su se prilike u kojima su se nalazili izabranici trenera Nenada Mijailovića, ali su i prečka i stativa pa često i golman Marko Ćopić sprečavali domaćina da dođe do gola. Vrščani su i posle ovog kola ostali na liderskoj poziciji, a trener Nenad Mijailović je za naš Portal rekao da se nada da će se ove promašene šanse vratiti na nekom od narednih mečeva.
Vršac. Gledalaca 250. Glavni sudija: Filip Todić (Vrdnik). Pomoćnici: Đorđe Stanojčev (Irig) i Stefan Vučić (Sremska Mitrovica). Žuti kartoni: Amer Osmanagić (OFK Vršac), Marko Ćopić, Nikola Stevanović, Ognjen Šveljo, Mihajlo Goronjić (Radnički 1912). Crveni kartoni: NEMA.
OFK Vršac: Marković, Osmanagić (Beljić), Stojković, Radisavljević (Jovković), Novaković (Grek), Lazevski, Ilić, Nikolić, Terzić (Ilić), Vujić, Pajević.
Radnički 1912: Ćopić, Dašić, Stevanović, Šveljo (Rančić), Avdić (Lazović), Mirkov, Đurđev (Milovanović), Kačarević, Vasiljević, Goronjić (Juhik), Antunić.
FOTO: www.vrsaconline.com

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina