Search
Close this search box.
1
VREME ČITANJA: 1 min

Brodarac pobedom otvorio 17. kolo

Fudbaleri Brodarca su pobedom započeli kolo u Srpskoj ligi Beograd. Oni su savladali Zvezdaru rezultatom 2:1
Imali su domaćini više od igre tokom čitavog toka susreta, ali su i gosti imali svoje šanse da dođu do pozitivnijeg rezultata. Brodarac je u prednost došao već u 8. minutu, kada je posle ispravno dosuđenog penala siguran bio Mladen Lukić. Do kraja prvog poluvremena bilo je nekoliko prilika sa obe strane, ali ostala je minimalna prednost za domaćina. Drugi gol je pao u 70. minutu. Posle greške odbrambenih fudbalera Zvezdare sa 5,6 metara šutirao je Stevo Nikolić i doveo je svoju ekipu u prednost od 2:0. Konačan rezultat od 2:1 postavio je Marko Đurić u 92. minutu. Odlično je šutirao iz okreta sa nekih 20 metara u golmanov desni ugao, i time stavio tačku na meč.

Brodarac – Zvezdara 2:1
Strelci: 1:0 Lukić (8), 2:0 Nikolić (70), Đurić (90+2). Beograd. Gledalaca 300. Glavni sudije: Nikola Katić (Beograd), pomoćnici: Miloš Rajković (Beograd) i Bogran Ljubojević (Beograd). Žuti kartoni: Ilić (Brodarac), Savinović (Zvezdara). Crveni kartoni: NEMA.
Brodarac: Marić (Dragićević), Jovanović, Vitorović, Đurić, Ilić, Miloš Lukić, Jerović (Sićović), Mladen Lukić, Nikolić (Vukosavljević), Stojanović (Miladinović), Tabaković (Mijailović).
Zvezdara: Stanić, Beriša (Živković), Savinović, Jovanović (Đurić), Milićević (Sarić), Ilić, Gusnić, Karić (Janković), Vuković (Vukojević), Nišavić, Vukićević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd