Search
Close this search box.
snapshot66
VREME ČITANJA: 2 min

Posle pobede na Adi u Zemun stiže Studentski Grad

Posle pobede Zemuna na Adi Ciganliji nad Ušćem (0:1) i kiksa OFK Beograda protiv Leštana (2:2) situacija na tabeli je dobila zanimljiv izgled.
Ekipa Zemuna približila se na samo dva boda razlike u odnosu na OFK Beograd, tako da je već posle prvog prolećnog kola situacija na vrhu tabele vrlo zanimljiva.
Trener Zemuna Dragoslav Milenković zadovoljan je što je njegova ekipa ostvarila prve prolećne bodove i nada se nastavku serije u drugom ovogodišnjem meču.
  • Uglavnom je svako prvo kolo veoma zahtevno i uvek mogu da se dese iznenađenja. Ekipa Ušća je veoma kvalitetna i po meni bolja u odnosu na prvi deo prvenstva i biće svima neugodan protivnik. Što se tiče naše ekipe na svaku utakmicu idemo na pobedu, želja i plan nam je da se vratimo u Prvu ligu Srbije – kaže trener FK “Zemun” Dragoslav Milenković
U narednom kolu ekipa Zemuna na svom stadionu dočekuje FK “Studentski Grad”
  • Mislim da će utakmica sa Studentskim Gradom biti šlična kao i sa Ušćem. Nadam se dobroj igri i da ćemo uz pomoć naših navijača stići do druge prolećne pobede. Sve ekipe u ovoj grupi Srpske lige su kvalitetne i potreban je maksimalan napor kako bi se dolazilo do bodova. Po mom mišljenu odavno nismo imali kvalitetnije takmičenje i siguran sam da će biti veoma zanimljivih utakmica do kraja šampionata – dodao je Milenković.
Utakmica između Zemuna i Studentskog Grada igra se u subotu 19. marta, a početak je zakazan za 15. časova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd