Search
Close this search box.
Za portal
VREME ČITANJA: 1 min

Dosta uzbuđenja u Vojvodini

17. kolo Srpske lige grupa Vojvodina donelo je niz veoma zanimljivih utakmica.
U bitnim utakmicama za vrh tabele Radnički iz Sombora je slavio na svom terenu protiv Feniksa 1995 sa minimalnih 1:0. Lider OFK Vršac je takođe minimalcem slavio u Rumi protiv 1. maja i na taj način napravio još veću bodovnu razliku u odnosu na drugoplasirani Feniks 1995. Minimalnom pobedom od takođe 1:0 protiv zrenjaninskog Radničkog Omladinac iz Novih Banovaca se uključio u borbu za vrh. Oni trenutno zaostaju za liderom 9 bodova, odnosno 3 od drugoplasiranog Feniksa i 2 od Tekstilca. Bitne bodova u trci za prvo mesto ostvario je i Tekstilac koji je sa ubedljivih 4:0 savladao fudbalere Bečeja.
Bitne bodove za opstanak ostvario je Hajduk koji je u Kuli savladao Tisu iz Adorjana sa ubedljivih 3:0, kao i Dinamo iz Pančeva koji je sa 1:0 u gostima savladao Kikindu. Po jedan vredan bod u ostvarili su OFK Stari Grad u Sakulama (0:0) i Jedinstvo iz Stare Pazove protiv Borca iz Šajkaša (2:2).
U ovom kolu čak četiri utakmice završene su rezultatom 1:0, a tome treba pridodati i nulu iz Sakula. Prosek su popravili Fudbaleri Tekstilca, Hajduka iz Kule, Jedinstva (SP) i Borca iz Šajkaša. Ukupno je postignuto 15 golova na 8 odigranih utakmica.
U ovom kolu pokazano je i 39 žutih i 3 crvena kartona. Zbog dva javno opomene isključeni su Miloša Kapur (Hajduk) i Jovan Radmanović iz Hajduka, a direktan crveni karton dobio je Akoš Mesaroš iz Tise.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Dosta uzbuđenja u Vojvodini

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina