Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Trgovište je za sada neosvojiva tvrdjava

Pčinja nastavlja bez poraza.
Poslednji prvenstveni meč, ekipa Pčinje, u Trgovištu je izgubila 17.10.2021. godine. Od tada imaju niz od četiri pobede i tri remija. Danas su ugostili lidera, svakako favorita, skipu Trayala iz Kruševca. Golom Mitrovića ekipa domaćina dolazi u vođstvo u 15′ minutu meča. Hrabrom i odlučnom igrom sačuvali su svoj gol do kraja poluvremena. Početkom drugog poluvreman u 50′ ekipa Trayala preko Drgićevića poravnava rezultat. Očekivao se preokret. Mađutim do kraja meča mreže su ostale netaknute. Pčinja nastavlja niz bez poraza.
PČINjA: Mihajlović, Velinović, Smiljković, Cvetković, Krstić, Tasić, Anđelović, Nedeljković, Mitrović, Spasić i Stošić. Igrali su još Manasijev, Arsić i Mitić.
TRAYAL: Jordanov, Matejević, Jović, Dragićević, Pecić, Krstić, Aleksić, Punoševac, Petrović, Nikolić i Pavlović. Igrali su još Savić i Milisavljević.
Sudija: Petar Vukadinović iz Niša
Pomoćnici: Uroš Stojković iz Niša i Stefan Kalezić iz Paraćina
Ekipu Trayala, izgubljeni bodovi u Trgovištu, posle sutrašnjih utakmica, mogu koštati liderske pozicije.
Sledeće kolo Pčinja putuje u Meševo. Nasuprot njima Trayal na svom terenu dočekuje Budućnost iz Popovca, direktnog konkurenta u borbi za 1. mesto u Srpskoj ligi grupa Istok.
Očekuje nas jako interesantno kolo.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok