Search
Close this search box.
img_1_1647097096624
VREME ČITANJA: 1 min

Pančevci odneli bodove iz Kikinde

U jednom od derbija donjeg dela tabele OFK Kikinda je na svom stadionu poražena od Dinama iz Pančeva rezultatom 0:1.  U prvom poluvremenu nešto više od igre imali su domaćini, ali bez konkretne prilike za gol. Gosti su pokušavali šutevima i centaršutevima da iznenade golmana Francuskog, koji je bonus igrač, ali i pored toga što mu je ovo prvenstveni debi nije se dao iznenaditi.
U drugom poluvremenu gosti su uspeli da dođu do gola. U 50. minutu posle velike gužve u kaznenom prostoru domaćih, Javor je potkačio loptu i savladao golmana Francuskog. Do kraja utakmice nije bilo prilika, a Pančevci su svaku priliku za uštedu vremena koristili na najbolji način.
OFK Kikinda – Dinamo 1945 0:1
Strelci. 0:1 Javor (50). Kikinda. Gledalaca 150. Glavni sudija: David Đumić (Bačka Topola), pomoćnici: Dejan Radišić (Zrenjanin), Nikola Grujić (Vršac) i Dejan Petrović (Vršac).Žuti Kartoni: Reljić , Molnar, Radovanović za Kikindu i Pavlović za Dinamo. Crveni kartoni: NEMA.
OFK Kikinda: Francuski, Stepančev, Terzić, Reljin,Molnar (Božić), Ivanović (Morović), Stevanović, Mastilo, Đukić, Guvernor (Ćirić), Radovanović (Miloševac).
Dinamo: Anđić, Jankulov (Milenković), Zulfić, Ilić, Blažić, Javor (A.Pavlović), Čučak, Stojanovski (Lj.Pavlović), Marković, Janković (Kolocka), Milojević,

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Pančevci odneli bodove iz Kikinde

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina