Search
Close this search box.
Screenshot_20220312-130319__01
VREME ČITANJA: 1 min

Lider preko Rume korača prema tituli

U Rumi je lider opravdao ulogu favorita i savladao domaći Prvi maj sa minimalnih 0:1 . Već u 5.minutu gosti su imali sobodan udarac sa 18.metara, ali je veoma lose šutirao Aleksa Vujić. U 18. minuti gosti su poveli. Posle upotrebljive lopte sa desne strane šutirao je Vujić iz kaznenog prostora, lopta je zakaćila jednog domaćeg igrača i prevarila golmana Ramadanija. Odma posle te akcije domaći su imali priliko preko Cvetkovića, ali je odličan na golu Uroš Marković.
Posle solidne akcije gostiju u 40.minutu Grek je šutirao sa nekih 12,13 metara, ali je Ramadani dobro intervenisao. U drugom poluvremenu domaći su imali više od igre, nekoliko prilika ali nisu uspeli dasavladaju golmana Markovića.
Fudbaleri oba tima pred start meča
Prvi maj – OFK Vršac 0:1
Strelci: 0:1 Vujić (22). Ruma. Gledalaca: 250. Glavni sudija:Nebojša Zeljković (Crvenka), pomoćnici: Bojan Laluja (Crvenka) i Miroslav Kantar (Subotica). Žuti kartoni: Cvetković, Matijević i Đorđević za Prvi maj i Marković, Blagojević i Vujić za OFK Vršac. Crveni kartoni: NEMA.
Prvi maj: Ramadani, Vučetić (Nikolić), Mirčetić, Jaćimović, Grbović (Savić), Cvetković (Džibrić), Maksimović, Jović, Matijević (Petrović), Zjača (Donevski), Đorđević.
OFK Vršac: Marković, Osmanagić (Glavinić), Grek, Blagojević, Novaković (Daničić), Lazevski (Beljin), Ilić, Nikolić, Terzić, Vujić, Radosavljević (Jovković).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Lider preko Rume korača prema tituli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina