Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Dušan Silni

Dušan Savić prejak za Hajduk Veljka.
Gradski stadion u Leskovcu, dom fudbalera GFK Dubočica je u fazi renoviranja, pa su Leskovčani goste iz Negotina dočekali na terenu SC Orion u obližnjem naselju Mrštane.
GFK DUBOČICA: Cvetanović, Ljubenović, Mitrović, Savić, Mladenović D., Mladenović N., Jovančić, Paunović, Jovanović, Stojković i Tolić. Igrali su još Jovanović, Miljković, Mitrović, Mladenović i Jović.
HAJDUK VELjKO: Drašković, Milić, Manov, Aksentijević, Petrović, Palurović, Trajković, Stojković, Rusić, Anđelković i Knežević. Igrali su još Prvulović, Nikolić i Milovanović.
Domaći su poveli golom Savića u 13′, da bi golom Mitrovića u 31′ duplirali prednost. Gosti su golim Kneževića u 41′ smanjili prednost domaćina na 2:1 i tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku, u 59′ najbolji strelac lige Savić, svojim drugim golom na utakmici, uvećava prednost svoje ekipe na 3:1. Gosti su preko Petrovića u 82′ postavili konačan rezultat na meču 3:2.
Utakmicu je pratilo stotinak gledalaca. Dubočica pobedom, uspeva za sada, da pobegne iz opasne zone, dok Negotincima posle dva poraza, ostaje nada, da u nastavku prvenstva izbore opstanak u ligi. GFK Dubočica sledeće kolo putuje u Svilajnac, dok Hajduk Veljko gostuje Jagodini.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok