Search
Close this search box.
Levi bek Jedinstva iz Uba proglašen je, od strane našeg portala, za najboljeg igrača 16. kola Srpske lige „Zapad“. Marko je za naš portal govorio o očekivanjima za ovu sezonu.
1. Proglašen si za najboljeg igrača 16. kola Srpske lige „Zapad“, kako gledaš na to?
“Naravno da prija ovakvo priznanje, pogotovo što mi je ovo bila prva utakmica posle duže pauze zbog povrede. Fudbal je timski sport i nas 11 je na terenu, tako da želim da zahvalim svojim saigračima koji su mi pomogli da dam svoj maksimum.”
2. Tvoja očekivanja za ovu polusezonu, šta očekuješ od sebe i svojih saigrača?
“Mislim da smo veoma dobro odradili pripreme i da je uprava odradila dobar posao sa pojačanjima, svi su se dobro uklopili u tim. Od sebe i svojih saigrača očekujem da u svakoj utakmici damo sve od sebe i rezultat sigurno neće izostati.”
3. Kako si zadovoljan radom trenera Miloša Obradovića?
“Iako je mlad trener, Miloš Obradović već ima zavidan trenerski staž. Njegova radna etika i disciplina kao igrača prenela se i na trenerski posao i siguran sam da ga čeka blistava trenerska karijera. Veoma je posvećen poslu, dosta zahteva od igrača, ali se sve to višestruko vrati.”
4. Da li Jedinstvo može da se plasira ove godine u Prvu ligu Srbije?
“Fudbalski klub Jedinstvo konstantno napreduje na svim poljima, od uslova za trening, infrastrukture i organizacije u klubu. Siguran sam da zaslužuje mesto u višem rangu. Naš cilj je da u svakoj utakmici idemo na pobedu, a krajnji cilj je ulazak u Prvu ligu Srbije.”
5. Očekuje vas derbi susret protiv ekipe Sloge iz Požege, šta očekuješ od tog meča?
“Utakmica između Jedinstva i Sloge iz Požege je poslastica za ljubitelje srpskoligaškog zapada. Mislim da je to trenutno najveći derbi u ovoj ligi. Poštujem ekipu Sloge, nisu slučajno godinama u vrhu ove lige, ali igramo na svom terenu, pred svojim navijačima i očekujem da ćemo upisati nova tri boda.”
6. I za kraj, koje su tvoje ambicije u narednom periodu?
“Iskreno, u ovim godinama, voleo bih da me zdravlje posluži da mogu da uživam u fudbalu i i dalje branim boje Jedinstva.”