Search
Close this search box.
PSX_20220305_172048 (1)
VREME ČITANJA: 2 min

Remi Radničkog i Hajduka u Zrenjaninu

Fudbaleri Radničkog i kulskog Hajduka remizirali su na startu prolećnog dela šampionata u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a prvu priliku na meču imali su domaći fudbaleri, nakon što je Bačvanski u 3. minutu, iz slobodnog udarca sa 20 metara loptu poslao pored gola gostiju. Nedugo zatim prete i gosti preko Ivanovića, ali nakon njegovog snažnog udarca golman domaćih Lekić bio je siguran na golu.
Odmah na početku drugog dela utakmice Ilić probija po levoj strani i centrira, lopta pogađa igrača odbrane Hajduka i udara u prečku, a na odbijenu loptu natrčava kapiten domaćih Krstinić i sa 6. metara desno iskosa pogađa za 1:0.
Domaći su u 68 minutu ostali sa igračem manje pošto je Jovanov posle kontre na ivici kaznenog prostora zaustavio Matijaševića.
Imao je Radnički priliku preko Krstinića da reši pitanje pobednika, ali je u 73. minutu prečka spasila gol gostiju. Hladan tuš za domaće stigao je 4 minuta pre kraja utakmice. Ivanović u 86. minutu po desnoj strani centrira i  šalje povratnu loptu po zemlji za Šušnjara koji sa 8. metara pogađa mrežu Lekića za 1:1.
  • Mislim da smo morali da pobedom privedemo utakmicu kraju. Teško je igrati bez jednog igrača, i mislim da smo ostali kompletni da bi došli do sva 3 boda. Svesno smo posle gola i crvenog kartona prepustili inicijativu Hajduku, što su oni krunisali golom četiri minuta pre kraja meča. U ovom delu prvenstva će svaka utakmica biti teška i tvrda. Mislim da možemo sa svima da igramo i da ćemo beležiti sve bolje rezultate. Čekamo i da nam se oporave Čigoja, Janković, Janjatović i Pavković kako bi i roster tima bio veći – rekao je Predrag Kandić, trener FK “Radnički”.
  • Vrlo tvrda i neizvesna utakmica, a ja sam zadovaljan kako je sve to izgledalo. Mislim da smo diktirali ritam i žao mi je što nismo došli do tri boda, nesrećno smo primili gol i utakmica je otišla u neki tok koji nismo želeli. Ono što je bitno, pokazali smo želju i karakter da igramo do kraja i zasluženo smo došli do boda koji nosimo u Kulu i koji će nam mnogo znači u borbi za opstanak – kaže Željko Račić trener FK”Hajduk”
Nikola Krstinić - strelac gola za Radnički
Nikola Krstinić – strelac gola za Radnički
Radnički: Lekić, Ćušić, Jovanov, Petković, Krstinić , Turkulj, Ilić (Čigoja -), Gajilović (Krasić), Dučić, Malek (Runjevac ), Bačvanski .
Hajduk: Drinčić, Šakić , Jančić, Ivanović, Potkozarac, Radmanović, Leškov (Plavšić), Matijašević, Masalušić , Tadić  (Šušnjar), Kaluđerović, (Vlaisavljević -).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Remi Radničkog i Hajduka u Zrenjaninu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina