Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Jesen na Istoku Srbije

Kada se osvrnemo na jesenji deo prvenstva Srpske lige istok, primetimo da ekpa Trayala iz Kruševca nema poraz, da je Dubočica najefikasnija a ekipa Sloge iz Leskovca bez pobede.
Ipak rekli bismo da je jedan talenat obeležio jesenji  deo prvenstva.
Mladi Aleksa Todorović iz Trayala koji je rođen 2004. godine u Kruševcu. Mladi i talentovani golman karijeru nastavlja u NK Rijeka.
Aleksa je obeležio  jesenji deo lige kao najbolji golman i najbolji mladi igrač po izboru trenera i kapitena lige.  Ispred njega, na levom beku našao se Punoševac takodje iz Trayala, a na desnom Tasić iz Radničkog.
Najbolji štoperi jesenjeg dela lige su bili Sujić iz Radničkog i Stojković iz Dubočice, Zadnji vezni Mladenović iz Dubočice i Krstić iz Budućnosti.
Levi spoljni Stojanović iz Radničkog, prednji vezni Savić iz Dubočice dok je desni spoljni Matejeveić iz Trajala. Najbolji špic je po izboru trenera i kapitena lige je bio Savić iz Dubočice.
Sve u svemu jesen na istoku je za nama. Očekuje nas interesantna borba u prolećnom delu prvenstva, gde ćemo na samom startu imati derbi.
Budućnost iz Popovca dočekaće Radnički iz Svilajnca. Budućnost ima četiri boda više od Radničkog koga su u jesenjem delu u Svilajncu pobedili kao gosti sa 2:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok