Search
Close this search box.
SRPSKA-LIGA-VOJVODINA-min
VREME ČITANJA: 2 min

Osvrt na vojvođansku jesen

Srpske lige

Lidera prvenstva, Srpske lige Vojvodina, OFK Vršac do jesenjeg prvaka predvodio je najbolji mladi igrač lige Vukašin Jovković. Bekovi Feniksa, Aleksandar Popović levo i Nikola Anđelković desno, samo su 10 puta u toku polusezone kapitulirali.
Par najboljih štopera lige predvodio je Veljko Jelenković koji je na pozajmici u Bečeju, opravdao očekivanja trenera “stare dame” iz Novog Sada. Darko Terzić, najbolji desni štoper prolećni deo prvenstva nastaviće u ekipi OFK Vršac i tako pokušati da lideru jesenjeg dela pomogne da iduću sezonu nastupi u višem rangu takmičenja. Marko Mastilo je pojačao redove OFK Kikinda kao najbolji zadnji vezni jesenjeg dela prvenstva. Nemanja Ahčin, član ekipe Borac Sakule, na mestu zadnjeg veznog predstavlja jednog od najboljih jesenjeg dela prvenstva. Mladen Galić, najbolji špic jesenjeg dela lige, pojačao je RFK Novi Sad 1921, koji pokušava da osvoji vojvođanski jug i nastupi u višem rangu. Iza njega kao najbolji pojedinci izabrani su: Miloš Savanović-levi spoljni, karijeru na proleće nastavlja u novosadskom prvoligašu Mladost GAT, iskusni Goran Smiljanić-desni spoljni napadač, jedan od najboljih pojedinaca Borca iz Šajkaša i Slaven Juriša-centralni napadač, na proleće će braniti boje Feniksa 1995. Najbolji trener jesenjeg dela prvenstva Branko Savić, pokušaće sa ekipom Bečej 1918, posle odlaska najboljeg igrača lige Miloša Savanovića, da zadrži epitet najboljeg i na kraju cele sezone.
Jesenji deo prvenstva protekao je u zanimljivoj i sportskoj borbi, tako da u nastavku prvenstva lider lige ima samo 5 bodova prednosti u odnosu na petoplasiranu ekipu. Iskreno se nadamo da će prolećni deo proteći u fer i korektnom nadmetanju, te da će najbolji na terenu izboriti plasman u 1. ligu Srbije.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Osvrt na vojvođansku jesen

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina